Der bliver masser af mulighed for bevægelse, når Motor Mille, som er kendt fra DR Ramasjang, inviterer til danseshow på Nytorv i Viborg lørdag den 16. september klokken 10.

Her inviteres børn og voksne til at hoppe, danse, synge og bruge fantasien på finurlige måder. Med sine karakteristiske lyse fletninger og seje attitude, opfordrer Motor Mille publikum til at danse og have det sjovt, mens de samtidig tænker over at passe godt på naturen og dyrene i den.

Hun gør det til en leg at tage sig kærligt af miljøet, for hvem siger, det skal være kedeligt at samle skrald på stranden? Man kan da bare hoppe og danse, mens man gør det.

- Med Motor Mille på plakaten får vi besøg af en karakter, som børnene virkelig lytter til. Hun har gennemslagskraft og formår at komme med nogle grønne budskaber i et sprog, som vores yngste borgere forstår. Det er vigtigt, da det er deres fremtid, som festivalen har fokus på, siger Katrine Fusager Rohde, formad for Børne- og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune.

Kendt fra DR Ramasjang

Egentlig hedder hun Mille Gori, men når hun fletter sit hår og ifører sig buksedragt og pilotbriller, bliver hun på magisk vis til Motor Mille.

Motor Mille er kendt fra DR Ramasjangs populære børneprogrammer: Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse.

Yderligere oplysninger

Katrine Fusager Rohde, formand for Børne- og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune, T: 24 75 66 64

Jesper Lauritsen, projektchef for Grønne Sammen, T: 87 87 10 26